Ringrostig tisdag i bubbelgumsrosa o turkost

Hello!
Ett tag sen jag skrev blogginlägg nu, lite ringrostig känner jag mig allt - Happy tuesday, hoppas din måndag var bra och att din dag idag börjat bra, min måndag var bra, den gick fort, htj, morgongympa med Trinny o Nathalie och sen bara rullade dagen på - Just ätit frukost och önskat hjärtat en bra dag, sitter och tittar på Gilmore girl och ska strax sätta mig och skriva.

Lite gråare väder idag mot för igår, men än hinner solen titta fram; tog med mig kaffekoppen ut och satte mig igår, det är så fint nu när det börjar komma grönytor på plats: de grävs o planteras för fullt.
 
 
Dagens outfit
 
Du vet när man tänkt på något extra mycket som man använde när man var yngre och så får man med sig de hem när man besöker föräldrarna: en sån rosa tröja är den här tröjan.
 
turkosa byxorna
 
 
Satt imorse och läste i en gammal dagbok, gode tid vad tiden går, men det är intressant att man än idag kommer ihåg vissa delar av det man skrev och stundvis kan få sig ett gott skratt, avslutade alltid inläggen med SLUT, men också att det fanns tid för eftertanke att uppstå: skrev du eller skriver du fortfarande dagok?
 
Önskar dig en fin tisdag!
 
 
 
 
 
 
 
vardag | | Kommentera |
Upp