Söndagsreflektion

Happy sunday!
Hoppas du hade en bra lördag - jag kom hem vid 12 tiden igår, passade på att uträtta lite ärenden på vägen från stationen. När jag kom hem så åt jag lite lunch,  hoppade in i duschen, efter det så slog mensvärken ut mig totalt så jag sov i två timmar. 
 
Och såklart att jag hade glömt mobilladdaren så det blev att spara batteri, rätt välbehövligt och vad man klarar sig bra ändå utan allt scrollande; och tacksam för hjärtat som bad mig skriva när jag satt på buss, tåg etc; än en gång slår det mig hur jag vunnit två högsta vinster; mig själv och min karl.
 
Sista oktober idag, helt galet vad tiden går fort - och idag har jag en sån där saknar hjärtat dag, vi har sagt god morgon och allt det där men rackarns i mig vad man saknar han ändå: Tacksam för att få känna det.
 
Till middag idag blir det lite hopkok, har kvar potatiskroketter från tidigare i veckan som jag mosat ihop, har även fläskfärs i frysen, tänkte jag skulle göra paj, ska även planera kommande vecka.
 
Är så glad att jag får leva, att jag får känna, att jag får va den jag är; alla dagar är inte vacker likt vädrets skiftningar men att veta att jag har rätt precis som vem som helst att känna, att leva, att va den jag är; banne mig vilken känsla.
Dagens reflektion | | Kommentera |
Upp