Jag ska ha en lång sommar

Happy wednesday, hoppas dagen börjat bra , Kaffet är nybryggt och andra koppen kaffe på ingång, hjärtat är här, o som han överraskade, blev glatt överraskad när han klev innanför dörren tidigare än väntat. lnstrumental musik i högtalarna och hemtjänst just varit här, idag fick jag använda min glädje att lära ut igen.

Fast min dag började redan vid sextiden då jag tog kaffekoppen och begav mig ut, först för att vattna och sedan till samma träd som jag satte mig vid igår, så häftigt att sitta och titta upp genom trädkronorna, jag kände rakt hur jag längtade dit när jag närmade mig, efter ett tag så höll jag dock på bli uppäten av knort så jag reste mig och begav mig hemåt igen; men härligt var det: jag rekommenderar verkligen att sitta under ett träd, och passa då på att titta upp.


På vägen hem så stannade jag upp, blundade och lyssnade på fåglarna och tog några bilder på blommorna som växer vid vägkanten: så otroligt vackra färger
 
 
 Smörblommor minns jag att jag åt som barn, några blåklockor fick jag med på bild också.
 
 
Sommaren är lång sa en kvinna jag mötte igår på gården och stod och pratade med vid blomlådan och trappan ner: och det tar jag med mig, den här sommaren känner jag verkligen att så ska det bli: njuta ska jag göra och göra det länge: önskar dig en fin dag!
vardag | | Kommentera |
Upp